Dit mindset spænder ben for din udvikling. Dine tanker om dig selv og dine evner begrænser dig. Skal vi ikke gøre noget ved det?

Mit navn er Mark Kjær. Jeg er uddannet ICI-certificeret coach hos Empowermind. Det er din garanti for et professionelt forløb, der følger høje etiske standarder. Du og dit mindset er med andre ord i trygge hænder.

Mind. Set. Go! Din udvikling er en rejse, og jeg tager med dig på noget af den rejse. Til andre dele af rejsen hjælper jeg dig blot med at pakke kufferten. I overført forstand.

Coaching er dialog/­samtale med fokus på dig og din situation. Gennem samtaler finder vi frem til dine udfordringer, og hvad de skyldes. I dialogen afsøger vi, hvad du selv kan gøre anderledes.

Vi arbejder bl.a. med selv­indsigt, selvværd, selv­tillid og accept.

Coaching kan godt være hårdt, men det gør ikke ondt.

Jeg er drevet af at gøre en forskel og hjælpe mennesker.

Som fokusperson møder du derfor en engageret coach, der går til opgaven med stor indlevelse og forståelse.

Coachingen foregår i et trygt og afslappet miljø, hvor du kan føle dig godt tilpas.

Ingen udvikling, ingen betaling


Jeg tror på dig. Og med min hjælp ved jeg, at du kan! Derfor giver jeg garanti for udvikling, når du køber et forløb. Efter første session evaluerer vi – og ønsker du ikke at fortsætte forløbet, skal du ikke betale for første session.
Den garanti stiller ikke kun store krav til mig. Men i høj grad også til dig …

Læs mere om coaching med MindZGo

 

Kontakt mig

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig, så du kan skabe forandring eller udvikling – og nå dine mål:


21 93 34 38

mark@mindzgo.dk