Du kan kun præstere så godt, som du er restitueret. Ved at have fokus på din vejrtrækning kan du performe bedre og restituere hurtigere, garanteret. Når du implementerer dette system i din træning eller hverdag, er det kun dig selv, der sætter begrænsningerne for udbyttet. 

Ved at bruge åndedrættet kan du styre dit autonome nervesystem og få din krop, det hormonelle system, til at støtte dig bedre i håndtering af eksterne faktorer som præstationsangst, stress, udbrændthed, depression, kroniske smerter og akutte situationer. 

Breathwork Biohacking fokuserer primært på brugen af åndedrættet til at forbedre fysisk og mental sundhed. Bevidst vejrtrækning er din superkraft, altid til rådighed. 

Ved at implementere principperne bag metoder som Box Breathing, og Wim Hof får du den komplette pakke, der passer til dig. 

Målet med Breathwork Biohacking er at forbedre vejrtrækningseffektiviteten, øge iltindtaget, reducere stress og angst, forbedre fokus og mentale tilstande samt forbedre immunsystemet. Selvom der kan bruges målinger og apps til at spore fremskridt, er Breathwork Biohacking i høj grad baseret på den bevidste brug af åndedræt og kræver ingen teknologi. 

Biohacking involverer ofte brugen af teknologi, kosttilskud, diæter og andre tiltag til at optimere kroppens funktion og præstation. Målet med biohacking er at forbedre fysisk og mentalt velvære, forlænge levetiden og optimere kroppens funktioner. Dette kan omfatte overvågning af biologiske markører som søvn, kost, motion og hormonbalance. 

Ved at bruge åndedrættet og vores mærkekraft guider vi os dybere og skaber balance igen. 

Breathwork & Termisk Biohacking 

Forskellen ligger i tilgangen. Ved at kombinere Breathwork og termisk (Kulde-Varme) træning får du det ultimative værktøj til at stå imod. Det er tilgængeligt hvor som helst og når som helst. 

Der er en grund til, at de danske og amerikanske specialstyrker bruger åndedrættet (Box Breathing) som et hack i skarpe situationer. De er forberedt og har trænet alle eventualiteter, så de altid har overblikket. Og hvis det er godt nok til dem, er det godt nok til os.